Годишно извлечение по електронен път

Уважаеми клиенти,
Заявявайки годишно извлечение по електронен път, не само ще помогнете за опазването на околната среда, но и то ще Ви бъде под ръка всеки път, когато искате да направите справка за индивидуалната си партида. Няма да е нужно да търсите къде сте го прибрали, защото ще е достъпно на всяко устройство (компютър, лаптоп, таблет или мобилен телефон), което ползвате.
Какво е нужно, за да започнете да получавате годишното си извлечение по електронен път?
  • Да заявите получаването на годишно извлечение по електронен път на посочен от Вас e-mail чрез информационната система на дружеството. За целта е необходимо е да влезете в профила си и от раздел „ИЗВЕСТЯВАНЕ“ да подадете заявление.
 Ако сте забравили Вашия ПИК за достъп, можете да го възстановите от тук (при условие че имате регистриран e-mail в системата на Дружеството) или да се свържете с Клиентски център за съдействие. * Заявление, подадено по електронен път, следва да бъде подписано от Вас с квалифициран електронен подпис, а изпратеното по пощата заявление следва да бъде с нотариална заверка на подписа.
При необходимост от съдействие, не се колебайте да се свържете с нас чрез Клиентски център: 0700 11 322 или електронен адрес: office@ccb-sila.com.
Обслужване в страната
Обслужване България
Съобщение
Уважаеми осигурени в ПОАД „ЦКБ - СИЛА”, чрез профила си в страницата на дружеството има възможност да заявите получаването на годишно извлечение в електронен вид на посочен от Вас e-mail. За повече информация: 070011322