Г-н Георги Тодоров – Изпълнителен директор и член на УС на ПОАД „ЦКБ-Сила“ AД получи приз…

18 Май 2023 г.
Г-н Георги Тодоров - Изпълнителен директор и член на УС на ПОАД „ЦКБ-Сила“ получи приз „За цялостен принос в развитието на българското осигуряване
 
За 15-та поредна година бяха връчени най-престижните годишни награди в застрахователния и пенсионноосигурителния сектор за 2022 г.
Организатори на събитието са Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски” и Българската асоциация на застрахователните брокери. Фондация „Проф. д-р В. Гаврийски” връчи за 25-та година своите годишни награди в застрахователния и пенсионноосигурителния сектор на заслужили експерти и мениджъри, лидери в своята област.
На събитието присъстваха представители на бизнеса, на държавните институции и регулаторните органи, на научните и академичните среди, на медиите. Сред официалните гости на церемонията бяха г-н Росен Желязков - председател на Народното събрание, г-н Лазар Лазаров - служебен заместник министър-председател по социалните политики и министър на труда и социалната политика, г-н Бойко Атанасов - председател на Комисията за финансов надзор, заместник-председателите на КФН г-н Владимир Савов и г-жа Диана Йорданова и други.
Г-н Георги Тодоров - Изпълнителен директор и член на УС на ПОАД „ЦКБ-Сила“ получи персонален приз „За цялостен принос в развитието на българското осигуряване”. Той прие отличието от г-н Лазар Лазаров, заместник министър-председател по социалните политики и министър на труда и социалната политика.

Г-н Георги Тодоров е Изпълнителен директор на ПОАД „ЦКБ-Сила“ от 2008 г. Член е на Управителния съвет на Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване и председател на Комитета по информационни технологии към БАДДПО. Участва активно в обсъждането и изготвянето на мотивирани становища по проекти на нормативни актове, както и в подготовката на предложения в сферата на финансовото и осигурителното законодателство в България.

 
Всички новини
Обслужване в страната
Обслужване България
Съобщение
Уважаеми осигурени в ПОАД „ЦКБ - СИЛА”, чрез профила си в страницата на дружеството има възможност да заявите получаването на годишно извлечение в електронен вид на посочен от Вас e-mail. За повече информация: 070011322