ЦKБ-СИЛА“ празнува 30 години в пенсионното осигуряване на България

22 Май 2024 г.

ПОАД „ЦКБ–СИЛА“ - първото пенсионноосигурително дружество в България, тази година празнува 30 години от създаването си. Дружеството е учредено на 7 февруари 1994 г., като през изминалите три десетилетия се развива успешно и към днешна дата е успяло да се наложи като емблема за cигypнocт и стабилност за ĸлиeнтитe си и доверен партньор с добро име в професионалните среди.

„ЦКБ–СИЛА“ управлява три основни пенсионни фонда: универсален – за родените след 31.12.1959 г., професионален – за работещите в условията на първа и втора категория труд, както и доброволен – за формиране на допълнителна доброволна пенсия с лични вноски и/или вноски от осигурител. Дружеството управлява и фонд за изплащане на пожизнени пенсии и фонд за разсрочени плащания, от които изплаща пенсии на лица от универсален пенсионен фонд от октомври 2021 г. Клиентите на професионалния пенсионен фонд получават пенсии от 2019 г. ПОАД „ЦКБ–СИЛА“ изплаща пенсии от доброволен пенсионен фонд от март 1996 г."

Към целия материал в investor.bg
 
Всички новини
Обслужване в страната
Обслужване България
Съобщение
Уважаеми осигурени в ПОАД „ЦКБ - СИЛА”, чрез профила си в страницата на дружеството има възможност да заявите получаването на годишно извлечение в електронен вид на посочен от Вас e-mail. За повече информация: 070011322